Els guanyadors del concurs ‘Joves i més’ marxen a Les Planes de Son per gaudir del seu premi

Aquests són els deu nois i noies que passaran l’última setmana d’agost a Món Natura Pirineus de Les Planes de Son, al Pallars Sobirà. Han rebut el premi ‘Joves i Més!’, que atorga l’Ajuntament d’Olot als alumnes de 4rt d’ESO dels centres educatius de la ciutat que destaquen no només pels bons resultats acadèmics, sinó també pel seu tarannà emprenedor i participatiu.

Francesc Tresserras, alumne Escola Pia Olot: Des de l’IME ens van proposar aquest premi i a mi em va fer molta gràcia ja que el meu germà gran també hi va anar quan tenia la meva edat. M’encanta tot aquest tema de la natura, està envoltat de muntanyes… per mi és una experiència i en tinc moltíssimes ganes.

 Els joves reconeguts s’han trobat per primera vegada aquest dilluns al matí a la Plaça Clarà d’Olot per iniciar el seu viatge.

Mariona Camps: Avui acomiadem els joves que se’n van a Les Planes de Son. És el que se’ls hi ha ofert en aquesta convocatòria de ‘Joves i Més!’. A part de ser bons estudiants són gent molt implicada a nivell associatiu i de ciutat.

Així culmina la vuitena edició d’un reconeixement que busca posar en valor l’esforç i la implicació dels estudiants. Com a premi ells viuran fins divendres una experiència enriquidora amb activitats de lleure, cultura i natura en un entorn privilegiat. La millor manera d’arrodonir l’estiu abans de començar el nou curs.