Els Dijous d’Òmnium tornen amb diversos tipus de literatura

Un any més, els dijous la seu d’Òmnium acollirà conferències i presentacions de literatura catalana. El cicle començarà el 5 de setembre amb la presentació del llibre ‘Digues un Desig de Jordi Cabré, seguirà el 3 d’octubre amb la presentació dels contes de Victor Català. Al novembre es parlarà de poesia, amb Un cos preciós de David Caño i s’acabarà l’any parlant de còmic.

Núria Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: Aquest any, com altres vegades, no tenim un fil conductor d’un tema determinat. O la dona, la mort o el que sigui, sinó divendres maneres de literatura. La novel·la de Jordi Cabré, els contes de Victor Català, la poesia de David Caño i el Còmic d’Oriol Malet. Aquesta és la proposta que fem que esperem que haguem sabut estirar els interessos de la gent de la comarca perquè vinguin a escoltar aquestes presentacions

Del còmic es donarà a conèixer Mandela i el General i de totes les formes de literatura que es tractaran enguany a els Dijous d’Òmnium és de les menys populars, però s’ha afegit amb ganes d’aprofundir-hi.

Núria Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: Estem posant moltes esperances en el còmic, tenim moltes ganes d’obrir cap aquí. Potser és una forma de literatura que a certs col·lectius o a certes edats hi entra molt, però a certes edats costa molt de llegir i tenim moltes ganes d’aprofundir-hi

Totes les conferències dels dijous d’Òmnium es faran a la seu de l’entitat a les set de la tarda. El cicle començarà el cinc de setembre però aquest dijous 29 d’agost, com a acte previ, hi ha la presentació de Sis nits d’agost de Jordi Lara, una activitat que es farà a la seu d’Òmnium però està organitzada per l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa.

 

x