El CNO suspèn la 66a edició de la històrica travessia Tossols-Basil per falta d’aigua al riu Fluvià

La Travessia Tossols-Basil organitzada pel Club Natació Olot és una de les proves més històriques de la natació catalana, i la 66a edició de l’esdeveniment havia de tenir lloc aquest diumenge. Però malauradament aquest 2019 no es celebrarà.
Així ho ha anunciat l’entitat olotina aquest dimecres a la tarda: la decisió ha estat presa davant la manca de cabal d’aigua suficient per desenvolupar la prova a la zona dels Tossols del riu Fluvià d’Olot. La falta de pluges d’aquest estiu ha provocat que el nivell del riu sigui insuficient per organitzar la travessia i nedar amb garanties. Tot i això, el club espera que l’any vinent es pugui celebrar de nou la Tossols-Basil al riu Fluvià.

Deixa un comentari