La Unió Esportiva Olot es reforça amb Peque, procedent del Barça B, i descarta a Sergi Álamo

Després del fitxatge de Álvaro Salinasl’UE Olot ha fet oficial que el carriler gironí Sergi Álamo, que es va desvincular del Girona i el Peralada, i després va arribar a la Unió Esportiva Olot, no jugarà la competició oficial amb el conjunt olotí. El jove gironí va marcar un gol de falta directa en el partit de pretemporada al camp del Sant Jaume de Llierca, però això no li ha servit per convèncer a l’entrenador Raúl Garrido.

Sergi Raset, Director Esportiu UE Olot: El fet d’haver estat tot l’any passat sense jugar, doncs, necessita posar-se bé físicament. Llavors, veiem que això comença ja, i el que volem és que si ha de venir algun jugador més, que sigui per sumar i per competir ja.

El club de la capital garrotxina ha fet sis fitxatges durant aquest mercat d’estiu que es tanca el pròxim dilluns. L’últim jugador en arribar a les files del conjunt olotí és Peque, procedent del juvenil A del Barça, que aquest any feia el salt al Barça B. El jugador vindrà cedit per una temporada, ja que ha renovat per al F.C Barcelona fins al 2021.
El pròxim partit dels homes de Raúl Garrido és aquest dissabte a les vuit del vespre al camp de la Unió Esportiva Cornellà, que s’emetrà en directe per esport 3.

x