L’AOAPIX celebra 30 anys regalant caramels amb el seu programa de Festes del Tura

El 18 d’agost del 1989 L’Associació d’Olotins Amics del Porc i el Xai, l’AOAPIX, va fer la primera reunió. Les properes Festes del Tura seran el tret de sortida de la celebració dels 30 anys de la penya. Com cada any, l’entitat ha reunit totes les seves activitats en un programa, que serà més dolç que mai.

Jaume Moliné: Aquest any ens hem atrevit en motiu dels 30 anys que siguin dolços amb motiu dels 30 anys a que siguin dolços per tota la ciutat i la comarca. Regalarem caramels de gustos diferents, que agraden a petits i grans. Amb composició de quatre caramels amb el nom de Tura, es pot jugar a un joc que proposem, que és fer combinacions de paraules amb el nom de Tura.

Els caramels de l’AOAPIX també amaguen un premi. Emulant l’argument de Charlie i la Fàbrica de xocolata, quatre dels milers de dolços que es repartiran contindran una làmina daurada. Qui la trobi tindrà la possibilitat d’assistir a un dels actes interns de la penya.

L’encierro de Marrans i el Concurs de Paelles tornaran a ser els actes estrella de l’entitat, a més del Campionat del Món de Llançament del Pinyol d’Oliva, que es farà per última vegada. El més especial de tots, però, serà el retorn de la mítica Orquestra Mondragón, amb el Concert de 30 anys que tindrà lloc la nit del 7 de setembre a la Plaça Major.

Met Moliné: Fa il·lusió per dos costats, és una orquestra que va marcar una època i que va ser el tomb del model de festes que tenim ara, diferent del que hi havia quan vam començar nosaltres com a penya, que ja fa 30 anys!

 El Porc i el Xai també sortiran a ballar per Festes del Tura i celebraran 25 anys de vida amb pastís inclòs. I és que aquestes festes seran només l’inici d’un any molt especial pels Amics del Porc i el Xai, que preparen una gran festa d’aniversari pel proper 6 d’octubre.

 

Deixa un comentari