Sant Feliu de Pallerols instal·la dos semàfors nous per millorar la seguretat vial

Sant Feliu de Pallerols ha fet una nova instal·lació de semàfors a l’entrada del poble. La iniciativa és una reivindicació important pel poble garrotxí, ja que es tractava de solucionar un problema de seguretat vial. No només s’han instal·lat aquests dos semàfors, ja que també s’hi ha posat dues marquesines per la Teisa.

Artur Colomer, Alcalde Sant Feliu de Pallerols: És una reivindicació que es va fer durant molts anys per un tema de seguretat vial, ja que aquí a l’entrada del poble hi havia la parada de Teisa i es produïen retencions, incidents, poca seguretat. Per això, es va fer la proposta a carreteres i això, s’ha posat els dos semàfors i les dues marquesines de la Teisa.

Aquesta nova instal·lació s’ha fet a partir d’un parell d’accidents una mica greus que van ocórrer en el poble de Sant Feliu de Pallerols.

Deixa un comentari