Castellfollit de la Roca ja disposa d’una nova pista poliesportiva

Aquest estiu Castellfollit de la Roca ha estrenat una Pista Poliesportiva. Com és habitual el consistori ha aprofitat l’estiu per fer inversió posant a disposició dels veïns un nou espai inexistent fins al moment.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: “Una de les coses que faltava, creiem, era una petita pista que la mainada gaudir de l’esbarjo. Vam pensar que a Castellfollit no hi ha cap cistella de basquet, és una cosa molt senzilla. De moment pel poc temps que porta en funcionament ha tingut molt bona acceptació, la gent està contenta, la mainada ve a jugar a basquet…. Per tant, estem contents d’haver-ho pogut fer, amb l’ajuda de la diputació i mirant de mica en mica anar ordentant el poble

La pista, de nova creació, es troba al costat de la Plaça Catalunya, donant un nou ús a un dels dos camps de petanca del municipi.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: Hem aprofitat un dels dos camps de petanca que havia quedat en desús. Vam pensar que era un bon lloc al costat de la Plaça Catalunya on ja hi ha un parc

La pista poliesportiva és una de les inversions que s’han fet aquest estiu a Castellfollit de la Roca. La infraestructura ha tingut un cost d’uns 20.000 euros i ha comptat amb el suport de la Diputaicó de Girona que ha aportat unes ¾ parts del cost total. La resta l’ha aportat l’Ajuntament de Castellfollit.