Creu Roja Joventut Garrotxa pinta tres passos de vianants amb frases reivindicatives al carrer Mulleras d’Olot

Sota el nom de Projecte Zebra, una desena de nois i noies del grup Creu Roja joventut de la Garrotxa, han pintat aquest dimecres, tres passos de vianants del carrer Mulleras de la capital garrotxina.

Ivan Esteve, membre del grup de joves de la Creu Roja Garrotxa: El projecte va sobre escriure tres frases a tres passos de zebra. Frases motivadores i per reflexionar.

Aquesta acció puntual pretén fer reflexionar a la ciutadania entorn de temes que es treballen dins el grup com ara el medi ambient, participació, racisme…

Ivan Esteve, membre del grup de joves de la Creu Roja Garrotxa: Vam fer tres passos. Un va ser per les xarxes socials, on la gent d’olot podia escriure-les. Després vam triar-ne tres, les que crèiem que representaven més als joves. Ho hem preparat i avui ho pintarem a aquest pas de zebra i a dos més.

A partir d’avui, podran trobar a les xarxes socials de la Creu Roja Garrotxa, un manifest realitzat sobre el projecte a més de l’estudi que han realitzat cascun dels joves de les frases treballades.

x