Dani Nel·lo tocarà aquest dissabte l’últim concert del festival Planestiueja’t

El festival Planestiueja’t que s’ha dut a terme durant tot l’estiu al poble garrotxí de Les Planes d’Hostoles arriba a la seva fi amb l’actuació del saxofonista català Dani Nel·lo. El concert començarà a dos quarts d’onze al Mas El Siubès. El músic català ve a presentar el seu nou projecte, juntament amb ‘els saxofonistes salvatges’, en el qual ens versiona alguns temes dels seus herois, com Arnett Cobb, Noble Watts i Red Prysock.

Joan Soler, regidor Ajuntament Les Planes d’Hostoles: És en Dani Nel·lo i ‘los saxofonista salvajes’. En Dani Nel·lo ja és un gran productor i músic. Els saxofonistes, el que viurem serà un Rhythm & Blues, Soul, Swing, però per fer ballar. La gent esperem que no estigui asseguda a les cadires, esperem que sigui un final de festival realment interessant.

El festival Planestiueja’t ha gaudit d’una actuació per setmana durant els dos mesos d’estiu, en els quals hi ha passat artistes com Beth, El Pot Petit, Judith Nedderman, Dani Nel·lo…