El Torneig Ciutat d’Olot es celebra aquest dissabte a les noves instal·lacions del Pic del Bac

El Torneig Ciutat d’Olot, on hi competeixen equips amateurs es va fundar fa tres anys per el Sant Pere Màrtir, juntament amb el CF Sant Roc i l’Atlètic Olot, que enguany són els tres equips que participaran en el torneig. Aquest any es celebrarà a les noves instal·lacions del Pic del Bac. El torneig es durà a terme a Sant Pere Màrtir aquest dissabte a partir de dos quarts de set del vespres, amb tres parts de 45 minuts.

Josep Coromina, president Joventut Sant Pere Màrtir: De cares al torneig esperem que no hi hagi cap lesió, que ningú es baralli, que és més complicat. Celebrar una mica això, trobar-nos, conèixer jugadors i res més que passar una hora i mitja de bon futbol i bona harmonia. No perseguim res més.

El torneig que enguany es celebrarà a les noves instal·lacions del Sant Pere Màrtir té com a objectiu ampliar el futbol de barri i donar a conèixer el futbol amateur.