La UEO presenta el jove jugador ‘Peque’, procedent del planter del FC Barcelona

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest matí una nova incorporació per aquesta temporada. Es tracta de Carlos Javier Polo Jiménez, més congeut com a Peque. Un davanter de només 18 anys que arriba cedit per un any procedent del Barça B.

‘Peque’, jugador UEO: Espero poder ajudar molt a l’equip donant gols i assisències, pressionant des del primer i fer una bona lliga. Moltes ganes, molt bons companys que crec que em poden ajudar molt, els que he vist.

Sergi Raset, director esportiu UEO: Un jugador ofensiu, que pot jugar d’esquerrà, a davant, amb mobilitat, defineix bé, sol fer sempre gols, a prop de portería. Es pot adaptar a qualsevol de les dues bandes, cama canviada, cama natural. Ens pot ajudar amb minuts, amb gols i creiem que és un pas important per ell, i és una aposta nostra que creiem que el podem ajudar en el seu aprenentatge.

El jugador badaloní ha reconegut haver tingut vàries propostes, però per l’estil de joc i per l’estructura del club, s’ha decantat per jugar aquest curs a la Garrotxa. Aquesta serà la primera temporada a la segona divisió B, després de tots aquests anys al planter del Barça.

El club ha informat que el mercat no està tancat del tot, i que fins dilluns encara poden arribar noves incorporacions.