L’exposició ‘Patufet, on ets?’ pot visitar-se a Can Trona fins al dia 2 de setembre

“Patufet, on ets? Aureli Campmany (1868-1954) “ és una exposició que ha arribat a la Garrotxa, concretament a l’espai  Can Trona situat a la Vall d’en Bas. Aquesta mostra  arriba a terres garrotxines gràcies a una col·laboració amb Esdansa, la Direcció General de Cultura Popular de la Generalitat i l’Ajuntament de la Vall d’en Bas. La importància d’aquesta exposició és que és itinerant, per tant ha estat a altre llocs com Girona i Rubí. El tema en el que es centra és amb el folklorista autodidacta Aureli Campany.

Helena Roca, Regidora Cultura Ajuntament la Vall d’en Bas: Aureli Campmany va ser una de les figures potencials de la cultura popular i el folklore, i la Vall d’en Bas és una terra on es viu molt amb la cultura popular, i aquesta persona creiem que ha fet molt. És una de les persones fundadores de l’Orfeó Català i Esbart Dansaire, i no podia ser menys que l’exposició es fes a la Vall d’en Bas.

Existeix una relació important entre aquesta mostra i el projecte SmithSonian, juntament amb l’altre projecte SomVallBas. L’objectiu princpial d’aquest exposició és difondre la persona d’Aureli Campany.