El CE Sant Esteve d’en Bas cedeix les instal·lacions al CF Vall d’en Bas per manca de jugadors

Aquest any, la manca de jugadors per formar equips ha obligat el Club Esportiu Sant Esteve d’en Bas a no competir. A causa d’això, i seguint una col·laboració que ja es va iniciar la temporada passada, l’entitat de Sant Esteve cedirà durant la temporada 2019-2020 les seves instal·lacions al Club de Futbol Vall d’en Bas.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: Donat que un altre club de la vall que és el CF Vall d’en Bas que te 14 equips, tenia una necessitat d’instal·lacions i vam arribar a un acord entre els dos clubs.

D’altra banda, l’Ajuntament ha rebut una subvenció per tal d’arranjar els vestidors que el camp de futbol comparteix amb la piscina municipal amb l’objectiu d’optimitzar-los i actualitzar-los.

x