La botiga al carrer d’enguany s’amplia a dues jornades

Amb l’arribada del final de l’estiu, l’últim cap de setmana d’agost, l’Associació de Comerciants d’Olot organitza una nova edició de ‘La botiga al carrer’, que arriba enguany després d’una campanya d’estiu irregular pel que fa a les vendes, seguint la línia d’anys passat, afectats pel mal temps durant alguns dies d’estiu.

Jordi Rovira, president ACO: “En general penso que ha estat un estiu irregular, vull dir, fins que no ha vingut el bon temps el consum, també, s’estanca una mica, almenys de roba i calçat.”

Així doncs, ‘La botiga al carrer’ servirà per mirar d’arreglar una mica la temporada. Enguany canvia de format i s’amplia a dos dies. A més de la jornada de dissabte, s’hi afegeix la tarda del divendres, de cinc de la tarda a nou del vespre.

Jordi Rovira, president ACO: “Aquest any tenim una jornada de dissabte, i hem incrementat mitja jornada del divendres, a la tarda, per incrementar més aquesta botiga al carrer.”

En total seran una seixantena els establiments que hi participaran i ompliran els carrers dels centre d’Olot amb els últims productes de temporada a bons preus.

La botiga al carrer es durà a terme els dies 30 i 31 d’agost.

Deixa un comentari