La UE Olot visita el camp de la UE Cornellà amb l’objectiu de donar una bona imatge i intentar aconseguir la victòria

Aquest dissabte la Unió Esportiva Olot juga la segona jornada al camp del Cornellà, a les vuit del vespres. El conjunt olotí afronta aquest partit amb tots els jugadors disponibles i amb l’arribada de dos nous jugadors com Álvaro Salinas i Peque.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Nosaltres estàvem pendents el mercat, ja vam dir-ho moltes vegades i és una alegria que vingui gent amb aquesta qualitat i joves amb aquesta ambició i ganes de fer les coses bé. Estàvem pendents de que es produís alguna cosa així i amb molta il·lusió de que li vagi bé, i a nosaltres també.

La Unió Esportiva Olot visita Cornellà on la temporada anterior va caure golejat per 3-0. Raúl Garrido espera un rival totalment diferents al de la setmana passada

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Cornellà, és el seu camp amb el seu estil de joc molt definit, una manera de jugar molt clara. Sempre presentaven moltes dificultats. Porten dos anys seguits jugant al play off, perquè fan les coses bé i som conscients de que serà un partit molt competitiu, complicat i molt difícil. Nosaltres també volem mostrar la nostra identitat i la nostra competitivitat, i que som forts i que volem jugar aquest partits.

El conjunt olotí espera tornar a casa amb el tres punts, i sinó donant una bona imatge davant d’un rival d’entitat.