La Vall de Bianya torna a acollir aquest dissabte el Jazz a la fresca amb els garrotxins Cuartet de Bianya i Aixopluc

Dissabte a la nit els paratges de l’església de Santa Margarida de Bianya tornaran a omplir-se de música jazz amb una nova edició del Jazz a la fresca.


Aquesta nit musical pretén consolidar aquest tipus de música a la Garrotxa, a més d’aconseguir acostar-la a tota mena de públic.

Jordi  Zapata, membre de Cuartet de Bianya: Nosaltres el que fem és ambientar una mica la nit en la qual ve molta gent del poble, de les cases de pagès, i és una mica per fer xerrameca, per parlar…

La formació garrotxina Cuartet de Bianya, habitual de l’esdeveniment, actuarà de nou en primer lloc amb una dotzena de temes.

A més, enguany els acompanyaran el grup garrotxí Aixopluc, format per Martí Espunya i Agnès Algueró.

Jordi Zapata, membre de Cuartet de Bianya: Tindrem la sorpresa d’aquest grup, i la nostra part que és la més coneguda. Fem una mica de versions de swing o de jazz o algun tema de música amb algun aire oriental, alguna italiana…

La bona acollida entre el públic, edició rere edició, converteix la nit de jazz com una de les activitats més destacades i especials de la programació d’estiu de la Vall de Bianya.