Olot Cultura anima els garrotxins a gaudir de més d’un centenar de propostes aquesta tardor-hivern

Ricard Sargatal, Director Olot Cultura: “Les uneixen les paraules ‘tothom’, ‘descobrir’, fem-ho junts, sobretot amb els artistes i la participació de tots”

Varietat i qualitat per a tot tipus de públics. Aquesta és la màxima amb què s’ha presentat el gruix d’activitats culturals que es podran gaudir de setembre a desembre a Olot. Són 127, entre les que s’organitzen des d’Olot Cultura i les que promouen altres organismes i entitats de la ciutat. Totes elles estan recollides en aquesta agenda, amb una fotografia de  l’artista i coordinadora de Lluèrnia Marta Aumatell a la portada, que vincula la pagesia amb el joc i la cultura.


L’última producció de T de Teatre i Dagoll Dagom, La Tendresa, Pau Riba o Albert Pla són alguns dels noms destacats de la temporada cultural que comença, on també hi ha espai per a les propostes locals o familiars.

Ricard Sargatal, Director Olot Cultura:Nosaltres el que farem és animar els ciutadans a descobrir i sobretot ser reincidents, perquè provant i equivocant-nos descobrim el nostre camí cultural i les nostres prioritats i això ens fa més feliços, per això som avui aquí.

Dimarts a les 10h del matí es posen a la venda les entrades per als espectacles de pagament, que es poden comprar a Can Trincheria a la taquilla del Teatre Principal i al web d’Olot Cultura. Aquest dissabte al migdia els Museus d’Olot inauguren dues de les exposicions d’aquesta temporada, Jo l’Exposo, a la Sala Oberta, i “Del sèire a la isohipsa”, dos projectes fotogràfics de Xevi Moliner al voltant del cos humà a la Sala Oberta 2.