Aquest dissabte se celebrarà el 79è Concurs de Colles Sardanistes

Com ja és tradició per aquestes dates, aquest dissabte torna el Concurs de Colles sardanistes, organitzat per l’Agrupació Sardanista d’Olot. Enguany celebren la 79a edició amb poc menys d’una desenna de colles participants d’arreu. El consurs està dividit per categories d’edat i solen venir colles de màxim nivell. El programa MAC Exprés d’avui en parlarà a fons a fons amb el president de l’Agrupació Sardanista Olot, Iganis Riera. El concurs començarà a les deu de la nit del dissabte al Firal Petit.

Iganis Riera, president Agrupació Sardanista Olot: “És per veure el nivell màxim que es pot veure de ballar sardanes. Hem de pensar que tenim colles com ‘Violetes del Bosc’ i altres colles que ho fan molt i molt bé. És com veure els Messi de les sardanes, per dir alguna cosa.”

Deixa un comentari