La UE Olot empata contra el Cornellà (1-1) i suma quatre punts de sis possibles

La Unió Esportiva Olot va endur-se un punt aquest dissabte al camp del Cornellà, a la segona jornada de lliga al grup tercer de la segona divisió B. Els olotins van començar d’allò més bé el partit, avançant-se en el marcador després d’un penal comès sobre Natalio després d’una centrada de Blázquez. Héctor Simon, com ja va fer la setmana passada, no va fallar i va transformar la diana des dels 11 metres.


Tot i així va ser el Cornellà qui va disposar de més arribades a la porteria de Pol Ballesté, que va estar novament molt atent i molt encertat durant tot el partit. I ja en temps de descompte de la primera part els barcelonins, a través d’Álvaro Moreno, van aconseguir l’empat després d’una jugada d’estratègia a la sortida d’una falta.

Menys opcions clares hi van haver a la segona part, fent que el marcador no es mogués i els dos equips es repartissin els punts. Amb aquest empat l’equip de Raúl Garrido suma 4 punts dels sis possible, i rebran dissabte, en el partit de Festes del Tura, al Lleida Esportiu, que suma una victòria i una derrota.

Deixa un comentari