Una vuitena de restaurants i bars participen a la 2a edició del Degusta Nucli Antic

Els restaurants i bars, aprofitant la jornada de la Botiga al Carrer, han muntat també les seves parades en motiu del Degusta el Nucli antic, una iniciativa del PIAM del Nucli Antic que gràcies a l’èxit de l’any passat, s’ha pogut realitzar una segona edició.


Amb l’objectiu de dinamitzar el centre d’Olot i gràcies a la col·laboració entre l’Associació de Comerciants i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, una vuitena d’establiments del centre han ofert un tastet  de la seva gastronomia de proximitat.

Pasta de full salada farcida de camembert amb salsa de ceba caramel·litzada, una bomba de formatge de cabra amb dolç de tomata i gingebre o un salpicó de pop, són algunes de les propostes que es van poder tastar.