Mans Amigues de Cassà de la Selva guanya el 79è concurs de colles sardanistes d’Olot

Dissabte, Olot va celebrar el 79è concurs de colles sardanistes; un total de sis colles de les comarques gironines van participar al concurs organitzat per l’Agrupació Sardanista Olot, un nombre que esperen augmentar en les properes edicions. La colla Mans Amigues va ser el vencedor del concurs.


Amb aquestes melodies, i com ja és tradició, va omplir-se dissabte a la nit el Firal petit d’Olot. El Concurs de colles sardanistes, organitzat per l’Agrupació Sardanista Olot, han celebrat enguany la 79a edició amb poc menys d’una desena de colles participants d’arreu de les comarques gironines.
El concurs, dividit en categories des dels més petits fins als més grans, va durar gairebé dues hores, amb sardanes de lluïment, una revessa i ballades conjuntes.
Ignasi Riera, president de l’Associació sardanista Olot: Les colles assagen durant tot l’any pel concurs. Fan uns concursos territorials i llavors es valora seguir el ritme de la música, un salt homogeni, etc.
La victòria en categoria gran va endur-se-la Mans Amigues de Cassà de la Selva. Els banyolins Claror de Goges van endur-se el primer premi de la categoria veterans, i els menuts Fem Gresca el de la categoria infantil.
Des de l’agrupació sardanista d’Olot, que fa gairebé 5 anys que no te una colla sardanista, esperen celebrar la 80a edició d’una manera especial amb la participació de moltes més colles d’arreu de la província.

Deixa un comentari