El saxofonista Dani Nel·lo clou una edició del Planestueja’t que ha aplegat 4.000 espectadors

El Festival Planestiueja’t tanca la quarta edició, per la qual han passat artistes importants com Beth, Judit Neddermann, Quimi Portret i molts altres. Però, el concert que ha donat per finalitzat aquest festival s’ha fet a càrrec de el saxofonista Dani Nel·lo.

Eduard Llorà, alcalde Les Planes d’Hostoles: Aquesta quarta edició, el que podem dir es que ha anat molt bé. Ha estat un festival en el que han vingut unes 4.000 persones en els diferents espectacles, i en els diferents dies que hem anat fent diferents propostes. El festival ja esta consolidat, i ara en aquests moments ja estem treballant, ja comencem a tancar alguns espectacles que l’any que ve vindran aquí a casa, i segur que ens faran gaudir com aquest any. El saxofonista català va presentar el segon volum de ‘los saxofonista salvajes’, en un lloc immillorable com és el Mas Siubès.

Dani Nel·lo, saxofonista: La gent que vingui avui veurà la presentació del segon volum de ‘los saxofonista salvajes’. Es un disc que és un homenatge als saxofonistas que més m’han influenciat, gent que ve del rythm & blues, rock & roll. Nosaltres els hi fem un homenatge, agafant les seves cançons i els hi donem la volta completament. Agafant la seva energia dels anys 50 i portant-lo al segle XXI. Aquesta quarta edició del festival ha aconseguit un èxit important, ja que hi ha hagut concerts per a gent de totes les edats.

x