El Consell Esportiu i l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca organitzen el primer cros celebrat al municipi

Sant Jaume de Llierca ha acollit el seu primer cros, que també correspon al cinquè cros del rànquing comarcal. Els participants havien d’assistir una hora abans per apuntar-se a la zona esportiva del poble garrotxí. El cros ha estat organitzat pel Consell Esportiu de la Garrotxa i per l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca.


Joan Soler, regidor d’esports: Pels ‘caganeus’ és una volta curta de 100 metres i la resta de categories esta composta de tres voltes, en funció de l’edat, volta petita, volta mitjana i volta gran. Els veterans son els que desenvoluparan les voltes grans amb un màxim de tres voltes.

També hi havia un nombre important de membre de l’associació ‘Els estaiats’ que es dediquen a organitzar aquest tipus d’esdeveniment i que aposten per la salut i l’esport.

Joan Soler, regidor d’esports: La prova li dona suport als ‘estaiats’ de Sant Jaume de Llierca. Sobretot, amb la finalitat de promoure l’esport, de promoure conductes de salut positives per tothom, i animar a la resta de gent que posi fil a l’agulla i que promocioni l’atletisme com a pla de salut.

El cros estava organitzat de la següent manera: els ‘caganius’ que han estat els més petits, entre mig hi havia altres edats, i finalment els més grans han estat els veterans.

x