La Botiga al Carrer omple de gom a gom el centre d’Olot en la primera edició celebrada en dues jornades

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Olot la Botiga al Carrer, que com és habitual a finals d’estiu, tanca les rebaixes. Com a novetat en aquesta edició, l’Associació de comerciants va decidir allargar la durada de l’esdeveniment, començant ja el divendres a la tarda.


Així doncs, comerços olotins obrien les seves portes amb els taulells preparats ja al carrer, coincidint amb el final de la campanya de rebaixes, amb l’objectiu d’oferir els millors preus per rematar la temporada de descomptes i liquidar l’estoc de la temporada d’estiu.

Des dels comerços valoren molt positivament aquest canvi de format.

A més a més, aprofitant la jornada de les botigues, els bars i restaurants del nucli antic han aprofitat per celebrar el Degusta el nucli antic. Hi ha participat un total de 10 establiments que han deixat degustar els seus plats.

Deixa un comentari