La Unió Esportiva Olot fitxa al lateral dret José Antonio Soler abans del tancament del mercat

Foto: Cultural Leonesa

Última incorporació de la Unió Esportiva Olot abans de tancar el mercat d’estiu: l’equip garrotxí ha aconseguit la cessió de José Antonio Soler, procedent de la Cultural Leonesa. Es tracta d’un carriler valencià que acumula més de vuitanta partits a la Segona Divisió B, a clubs com l’Ontinyent, l’Eldense o l’Alcoià. Nascut a Atzeneta d’Albaida fa 24 anys, es va formar a les categories inferiors del València, i aquest estiu havia firmat per la Cultural. Es tracta d’un jugador polivalent, i segons la secretaria tècnica pot aportar verticalitat, intensitat i bona arribada. Soler serà presentat de forma oficial aquest dimarts a les 12.30h, a les instal·lacions de la Unió Esportiva Olot.

 

x