La Vall de Bianya viu un cap de setmana musical amb el Jazz a la fresca i el Concert d’Òpera i Sarsuela de la Festa de Sant Roc

Aquest cap de setmana, la música ha sonat per diversos racons de la vall de Bianya. Dissabte a la nit, el jazz va ser el protagonista amb la jornada de Jazz a la fresca, un acte que està totalment consolidat en l’agenda d’activitats d’estiu. L’acte, que normalment es realitzava als paratges de l’Església de Santa Margarida de Bianya, va traslladar-se al Mas Sobeies, a Sant Andreu de Socarrats.


L’esdeveniment va aplegar un nombrós públic que va gaudir de l’actuació del Quartet de Bianya com a caps de cartell i del grup garrotxí Aixopluc.

Agnès Algueró, membre Aixopluc: El nostre estil es reggae, pop i llavors alguna bossa nova també.

Diumenge al matí, des de l’església de Sant Martí de Capsec, l’òpera i la sarsuela van imposar-se per la vall amb la celebració de la festa de Sant Roc a càrrec d’Àngel Baile com a tenor, la garrotxina Joana Canalies com a soprano i al piano Laura Pérez de Tudela.

Joana Canalies, soprano: Fem un concert que consisteix a fer diverses cançons d’òpera i sarsuela sobretot. És un concert per celebrar que ens hem graduat al conservatori superior de música del Liceu.

Un cap de setmana molt musical a la Vall de Bianya per anar finalitzant la programació d’estiu.