L’Atlètic Olot revalida el títol de campió a la segona edició del Torneig Ciutat d’Olot

El torneig Ciutat d’Olot organitzat per el Joventut Sant Pere Màrtir, Club Futbol Sant Roc i l’Atlètic Olot es va jugar aquest dissabte a les noves instal·lacions del Pic del Bac. Aquesta segona edició ha comptat amb bon futbol, bona harmonia i una bona assistència. El títol l’ha revalidat l’Atlètic Olot.

Josep Coromina, president Joventut Sant Pere Màrtir: Aquest torneig està molt disputat, el primer partit han empatat i han hagut de fer el desempat a penals. El segon partit han guanyat 1-0 i ara estem mirant qui s’emporta el trofeu. No obstant això, el millor trofeu és el que s’està jugant ara, perquè no hi ha hagut cap falta, cap problema i tothom es porta bé, i això és una festa.

L’objectiu principal d’aquesta segona edició del torneig Ciutat d’Olot era prioritzar els jugadors de cap lesió i també promocionar el futbol amateur, el futbol de barri.

x