La UE Olot presenta Arnau Comas i Antonio Soler com a últimes incorporacions del mercat d’estiu

La Unió Esportiva Olot ha presentat els seus dos darrers fitxatges: són Arnau Comas i José Antonio Soler, un central i un carriler que arriben cedits al final del mercat d’estiu. Els dos aterren al club amb ganes de progressar en les seves carreres esportives.


Tot i la seva joventut, Arnau Comas arriba a la Unió Esportiva Olot amb una actitud seriosa. El central, cedit pel Barça i de només 19 anys, s’ha posat a la plena disposició de Raúl Garrido, sense importar la posició que hauria d’ocupar sobre el terreny de joc. El defensa de Cassà de la Selva assegura que s’ha decidit per l’Olot perquè ha estat una recomanació tant del Barça com del seu entorn.

Arnau Comas, Jugador UE Olot: “Per part del Barça em van dir que vingués aquí des del primer dia. Altra gent també m’han dit que era la millor, i considero que puc créixer molt aquí”

Abans de tancar el mercat, l’Olot també ha incorporat a José Antonio Soler, cedit per la Cultural Leonesa. El carriler, amb més d’una vuitantena de partits a la Segona B a equips com l’Ontinyent, l’Alcoià o l’Eldense, destaca per la seva velocitat. El futbolista aterra a Olot amb ganes de deixar la seva empremta.

José Antonio Soler, Jugador UE Olot: “El futbol és tindre fam, tenir ganes de jugar, i el que compta és estar en un lloc on et valoren per intentar guanyar-ho tot”

L’arribada dels dos jugadors tanca el capítol d’incorporacions de la Unió Esportiva Olot durant aquest mercat d’estiu.

x