Les 12 hores de vòlei han tingut èxit un any més amb la participació de 36 equips

El Club Vòlei Olot va celebrar aquest dissabte les 12 hores de vòlei que es van jugar al pavelló d’esports d’Olot. Enguany, hi ha participat 36 equips dividits, això sí, en categories segons el nivell de cada equip.

Quel Roca, president Club Vòlei Olot: Amb el format que estem fent ara hi caben 36 equips. Ens sap greu perquè algun equip s’ha quedat fora, però va per ordre d’inscripció. Està ple, són els 36 equips que hi caben en els quatre camps que podem muntar.

En la categoria d’arreplegats, el guanyador va ser l’equip anomenat Amagats. En la categoria mitjana, que es diu Aftersun, va guanyar ‘l’equip de l’Andreu’. Finalment, en la categoria de més nivell, en la Nivea se la va emportar l’equip que es diu Inserso.

Quel Roca, president Club Vòlei Olot: Són 12 hores, hem començat a tres quarts de deu, per tant intentarem acabar a tres quarts de deu. Després soparem amb tots els participants i després es fa un petit concert amb música en directe.

A més a més, enguany també es va celebrar al matí el torneig pels més petits.

x