Castellfollit de la Roca asfalta tres carrers i vol millorar l’aparcament de la zona esportiva

L’asfaltat de tres carrers de Castellfollit de la Roca és una de les actuacions de millora que ha dut a terme l’Ajuntament al municipi durant la temporada d’estiu.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: “En aquesta ocasió el que hem fet ha estat asfaltar el tros que faltava del carrer germanes Illa i el carrer Canigó, dos dels carrers més deteriorats del poble. Un dels altres carrers que estava molt deteriorat ja que és un carrer pel que passen tots els escolars diàriament i els usuaris de la piscina, és la carretera vella d’Olot. S’ha aprofitat per posar una canalització de recollida d’aigües per preveure en un futur l’adequació de l’aparcament de la piscina.”

L’obra, que s’ha pogut realitzar gràcies al suport de la Diputació de Girona, ha tingut un cost d’aproximadament 36.000 euros.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: “Preveiem de cares al 2020 poder dedicar més pressupost a inversió i via pública.”

De cares a l’any vinent, l’Ajuntament espera fer les obres d’adequació de l’àrea de l’aparcament de la piscina, una de les zones que encara queden per asfaltar i una de les més utilitzades del municipi.

x