La Unió Esportiva Olot tanca el mercat d’estiu amb 10 altes i 8 baixes

El director esportiu Sergi Raset ha intensificat la seva feina durant aquest estiu; fins a deu jugadors han arribat a la capital garrotxina durant el mercat d’estiu.  Un reforç a la porteria procedent del Girona: Marc Vito. A la defensa s’ha fitxat al central Arnau Comas, cedit pel Barça B. També han arribat Joel Arumí i José Antonio Soler com a carrilers. L’únic migcampista fitxat ha estat Albert Vivancos. On hi ha hagut més moviments ha estat a la davantera amb l’arribada d’Álvaro Salinas, Peque, Natalio, Kilian Grant i Joel Arimany.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: Jo crec que amb l’arribada d’en Soler per bandes tenim diferents alternatives. A darrere, amb l’arribada de l’Arnau també. A davant, amb l’arribada de Salinas i Peque ens han acabat de dotar l’equip de diferents propostes. Per tant, content. T’haig de dir que ha estat un estiu molt més mogut del que em pensava.

En l’apartat de les baixes, no seguiran a la Unió Esportiva Olot Cosme, Alfredo, Ginard, Dembo, Guzmán i Marc Mas. El porter Guillem Sacrest disputarà la temporada amb el filial olotí i Jaume Pol ha finalitzat la cessió i torna al RCD Mallorca B.

Deixa un comentari