El setmanari La Comarca d’Olot celebra els 2.000 números aquest dijous amb una festa

Que un  mitjà de comunicació local compleixi 40 anys ja és tot un mèrit, i per aquest motiu el setmanari La Comarca d’Olot celebrarà aquest dijous una festa d’aniversari per celebrar els 40 anys del naixement de la publicació i l’arribada a les 2.000 revistes. Aquest mitjà de prensa escrita  va néixer per la transisió i ha arribat fins als nostres dies.

 Òscar Cabana, director setmanari La Comarca: Un punt d’impàs o d’inflexió va ser al 2015 quan ho vam regirar tot, passar a color, trasllat de local, etc. Fer una transició però sense deixar de sortir cada setmana.

El número 2.000 comptarà amb més de dos centenars de pàgines on s’hi podrá trobar des de diferents portades de Nadal i Festes del Tura a la propia història del setmanari, que actualment hi treballen una dotzena de persones, a més de col·laboradors externs i voluntaris, i que al llarg del temps hi ha plasmat les paraules del voltant d’unes 200 persones, comptant col·laboradors regulars.

El número 2.000, amb portada de pell de préssec, es titula ‘Celebrem-ho amb tots els sentits’, i és que a la festa que tindrà lloc a l’exterior de Can Paxinc, la seva seu, s’hi podrá menjar d’allò més bé i escoltar música.

 Òscar Cabana, director setmanari La Comarca: és una festa en la que no hi ha parlament, hi haurà un tast, una beguda i després el concert de Paula Valls que començarà a les 9.

Quin ha estat el secret per arribar fins aquí, però?

 Òscar Cabana, director setmanari ‘La Comarca’: Intentar ser necessaris.