Faràndula Racing Team organitza per primera vegada el Ball de l’Hora de les Festes del Tura

Les Festes del Tura 2019 viurà l’estrena d’una nova entitat, reconeguda ja per la ciutat d’Olot, sobretot pel jovent, la Faràndula Racing Team. El grup el van formar cinc persones, i l’evolució de l’entitat és clar, ja que en el seu acte més famós, el quinto crusis, acull centenars de persones.

Albert Plana, membre de Faràndula Racing Team: Bàsicament va començar sent alguna cosa molt privada, amb els nostres amics, però vist l’èxit que hi havia, i veient que la gent tenia ganes de fer–ho com cada any i així hem anat augmentant les places.

Enguany, tenen l’oportunitat de fer-se càrrec d’organitzar el ball de l’hora de les Festes del Tura.

Albert Plana, membre de Faràndula Racing Team: Seguirem una línia continuista, el que ens van ensenyar ho seguirem una miqueta per dir alguna cosa. No volem perdre l’essència del ball de l’hora. Això sí, canviarem l’horari, ara als últims anys es feia abans de mitjanit i apostem aquest any per passar-ho una mica més tard. A veure si acabem d’animar una mica a la gent que està pels carrers.

L’objectiu principal de Faràndula Racing Team és implicar-se en els actes i les festes que es celebrin a la ciutat d’Olot. El grup formar per cinc joves, ja compta amb vint membres que ajuden en tot moment a organitzar l’entitat.