La temporada turística d’estiu finalitza amb un 71% d’ocupació, una xifra “positiva” segons Turisme Garrotxa

Els espais naturals i urbans més especials de la Garrotxa han viscut, de forma sostinguda, bons registres de visitants durant l’estiu. És el que considera Turisme Garrotxa veient les dades d’ocupació dels allotjaments. Durant els mesos de juliol i agost, els establiments han aconseguit ocupar el 71% de la seva oferta.

Eduard Llorà, president Turisme Garrotxa: “Quan estem parlant d’ocupacions de dos mesos sencers és complicat mantenir dades d’ocupació durant dos mesos, més enllà de moments puntuals. Quan parlem de més d’un 70% d’ocupació el juliol i l’agost només podem dir que les dades són positives.”

Les dades són gairebé plenes en el cas dels càmpings, que acostumen a sumar bons registres en aquest període, amb un 92% d’ocupació aquest estiu. Les cases rurals han arribat al 85%, mentre que els apartaments turístics han sumat un 83%. Per l’ens, l’evolució turística de l’estiu ha seguit la tendència de la demarcació.

Eduard Llorà, president Turisme Garrotxa: “S’engloba dins les dades que hem tingut a les comarques gironines. L’evolució ha estat molt similar a la que tenim aquí a la comarca.”

El turista que visita la comarca acostuma a venir amb família, i molts d’ells venen atrets pel senderisme.

Deixa un comentari