L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts activa un canal de Whatsapp pels ciutadans

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts posa a disposició de la gent del poble un canal de whatsapp per comunicar-se amb l’ajuntament i també amb la gent del poble entre si. És un canal unidireccional, on l’objectiu no és transmetre incidències, sinó que es basa a informar els ciutadans de diversos temes. El mètode per formar-ne part és molt senzill, seguint els passos que s’han de seguir.

Anna Serra, Regidora Promoció Municipal Aj. Sant Joan les Fonts: És molt senzill inscriure’s a aquest canal de Whatsapp, tots sabem com funciona, tots participem ja en diferents grups de Whatsapp. És simplement entrar al número 621241458, sol·licitant que vols formar part d’aquest canal. Un cop et dóna les instruccions, seguir-les al peu de la lletra. Cal donar d’alta a l’ajuntament per poder-hi participar.

L’agenda del poble sobre les activitats que es duran a terme també seran enviades via whatsapp, ja que l’objectiu prioritari és enviar informació de la manera més àgil possible.

x