L’Hoquei Olot debuta davant la seva afició en pretemporada amb una derrota contra el Vic d’OK Lliga (1-4)

Velocitat amb joc combinatiu per arribar el més aviat possible a la porteria contrària: són algunes de les idees bàsiques que vol aplicar l’Hoquei Olot aquesta temporada, i que es van poder veure en el primer partit de preparació que han disputat al Pavelló Municipal d’Esports. Prop d’un centenar d’aficionats olotins van gaudir d’un amistós contra un rival d’entitat: el Vic d’OK Lliga. El resultat va ser d’1 a 4, en un duel on els dos entrenadors van constatar els avenços de les seves plantilles.

Jordi Costa, entrenador Hoquei Olot B-Sensible: “Aquests partits són per agafar ritme i rodatge, i provar coses que hem practicat aquests dies. Està clar que tenir un rival d’OK Lliga t’exigeix i et penalitza els errors molt més. De totes maneres, anem veient com es desenvolupen els jugadors fora dels entrenaments analítics.”

Quim López, entrenador Club Patí Vic: “Hem vist un partit correcte per ambdues parts, però tots dos equips han competit bé.”

El partit suposava el retorn de Quim López a Olot. L’entrenador va passar quatre anys dirigint la plantilla garrotxina, amb qui va assolir l’ascens històric a Nacional Catalana ara fa cinc temporades

Quim López, entrenador Club Patí Vic: “Lo bo és que l’historial que vaig deixar jo ha tingut continuïtat, i l’evolució és correcte. Estic orgullós d’haver format part de l’evolució de l’Hoquei Olot.”

L’Hoquei Olot disputa un altre partit de pretemporada aquest mateix dimecres, a la pista del Barça B.

x