El CE Besalú presenta els seus vuit equips de futbol base i el primer equip al pont medieval

El Club Esportiu Besalú ja engega els motors de la temporada 2019-20 amb vuit equips de futbol base i un primer equip, que disputarà un any més la segona catalana. Per tant, el club garrotxí comptarà amb un total d’entre 120 i 130 jugadors i jugadores. Enguany, la presentació no s’ha fet en el terreny de joc, com és costum, ja que s’ha fet en un lloc molt especial pels besaluencs, el pont medieval.

Ernest Bassols, president CE Besalú: Fem la presentació de tots els equips del club, i comencem dels més petits als més grans. Hem triat el marc del pont com a representació en general del que és Besalú. És el primer any que ho fem i volem que tot el poble es sentir representat, i que això és Besalú i que aquest és el club de la nostra vila.

Una curiositat de l’acte va ser la presentació de la nova primera i segona equipació, ja que els besaluencs han innovat i han proposat una samarreta reversible.

x