El CPA Olot celebra el seu festival el dissasbte dia 7 de setembre per les Festes del Tura d’Olot

El CPA Olot actuarà davant la ciutat d’Olot el dissabte dia 7 per les Festes del Tura 2019 al pavelló d’esports de la ciutat. Aquest festival és especial per les patinadores i patinadors del CPA Olot perquè actuen a casa, davant la seva gent, sense artistes invitats ni jurats. També es valora aquest festival com un fi d’etapa.

Ester Fàbrega, entrenadora CPA Olot: Nosaltres sempre diem que és la festa del club, perquè és el moment que comparteixen pista des de la més petita fins a la més gran. Per nosaltres és molt important, perquè després de tants mesos d’estrès, de competició, de treballar al límit és un moment de demostrar a la gent de casa tot el que hem fet, i d’una manera més relaxada i més lúdica.

És especial també, perquè serà l’últim cop que el grup A presentarà la coreografia ‘Sense Opcions’ i serà un moment emotiu en plenes Festes del Tura 2019. A més a més, el CPA Olot necessita les festes per autofinançar-se amb la seva barraca al firal.

Deixa un comentari