El garrotxí Jofre Domènech escriu el poemari ‘Qué locura’ amb l’objectiu de promoure la reflexió sobre la societat

El jove poeta garrotxí Jofre Domènech ha escrit un poemari anomenat ‘Qué locura’, on ens parla de la societat, dels problemes d’aquesta, l’individualisme, egoisme, la manera de tractar al planeta i dona la seva opinió personal. El poema està estructura en tres parts: la primera, que ens parla de la part fosca de la societat, la següent sobre l’equilibri, i finalment ens dona esperança per afrontar aquests problemes.

Jofre Domènech, autor poemari ‘Qué locura’: La sensació que m’agradaria que s’emportessin és una inquietud, com a mínim una, jo en tinc moltes, però com a mínim una. Per això, també l’he estructurat d’aquesta manera, amb la part més fosca al davant i la part més lluminosa al final, perquè també quan acabin de llegir el llibre no es quedin amb mal gust de boca. A mi m’agradaria molt que la gent reflexionés amb aquest llibre, i la gent que se l’està llegint m’està dient això, que a cada estrofa tenen que parar-se a reflexionar i això realment és que vull, que la gent reflexioni, crear dubte, crear una inquietud.

Una característica important del llibre és la seva portada, ja que representa una dualitat important entre la vida i les arrels que es transformen en idees que s’entrellacen entre elles.

x