L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot oferirà el batxillerat de tres anys amb doble titulació el proper curs

El proper 12 de setembre l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot començarà el curs 2019-2020 amb una novetat destacada. És un dels set centres de tot Catalunya on es provarà la nova modalitat d’estudis superiors impulsada des del Departament d’Ensenyament: Un batxillerat de tres anys amb doble titulació. En el cas del centre olotí, els alumnes que l’escullin obtindran el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència del Producte Gràfic Imprès i el títol de batxillerat d’arts en tres cursos. A més, aquesta fórmula proposa als estudiants un model més flexible i acompanyat.

Toni López, Director Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot: Sobretot és un aprenentatge un xic més lent. Veiem que hi ha alumnes que en dos anys s’ofeguen una mica i en tres van millor. Per tant obrim aquesta via per als alumnes que necessiten un aprenentatge més lent.

L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot va acceptar acollir-se a la prova pilot com una aventura. L’objectiu és clar: oferir més oportunitats als joves perquè es segueixin formant o accedeixin al mercat laboral.

Toni López, Director Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot: El que ens interessa és que l’alumne tingui itineraris i portes obertes. L’alume tindrà un Cicle Formatiu de Grau Mitjà i podrà anar a Cicles Formatius de Grau Superior i tindrà una base, per tant serà un alumne amb una formació molt interessant.

De moment són quatre els alumnes que s’han matriculat als nous estudis. La voluntat de l’escola olotina és aconseguir que els pioners acabin els tres cursos i no es quedin únicament amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà.