L’Open Ciutat d’Olot tindrà lloc el dissabte 14 de setembre amb l’objectiu de superar els 113 participants de l’edició anterior

El dissabte 14 de setembre es celebra la segona edició de l’Open Ciutat d’Olot de Tennis Taula, organitzat pel Club Tennis Taula Olot. L’objectiu principal d’aquest any és superar els 113 participants que van assistir-hi l’any passat. A més a més també s’intenta millorar cada any, i és per això que en aquesta segona edició el nivell dels participants augmentarà. El torneig estarà dividit en tres divisions.

Oscar Gallego, director esportiu CTT Olot: Absoluta, que és on els jugadors de més nivell competeixen. Després tenim una categoria que és la Catalana, que amb categories de tennis taula seria fins a tercera nacional. Tenim un altra categoria que és l’Open Infantil que és per a jugadors i jugadores fins als 14 anys.

Enguany, el torneig Ciutat d’Olot començarà a les 9.00 del matí i acollirà gent d’arreu de l’estat, però també algun participant de fora d’Espanya.