Aquest cap de setmana comença la temporada 2019-20 de la Segona Catalana amb tres equips garrotxins

La Segona Catalana de Futbol comença aquest cap de setmana, i enguany comptarà amb tres equips garrotxins: E.F Bosc de Tosca, C.F Sant Jaume de Llierca i C.E Besalú. Els homes de Jan Miquel Salavedra debuten a casa aquest divendres a tres quarts de nou contra la Unió Esportiva Tossa. Els besaluencs ho faran també a casa el dissabte a dos quarts de sis, contra un recentment pujat, l’Empuriabrava Castelló. Finalment, el C.F Sant Jaume de Llierca començara també a casa contra la Unió Esportiva Quart, el dissabte a les quatre de la tarda.

Jan Miquel Salavedra, entrenador EF Bosc de Tosca: Els hi he intenta inculcar durant tota la setmana als jugadors que serà un partit complicat. Ells han renovat bastant la plantilla. Serà complicat com tots els rivals d’aquesta categoria, per sort o per desgràcia són complicats, i ells són un més.

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: Durant aquesta pretemporada els he anat a veure un cop. Evidentment és un equip que ha pujat, ha fet bons fitxatges, Pol Compte. Ha mantingut l’estructura de l’any passat amb alguna incorporació important de jugadors ex-Roses i ex-Marca de l’Ham, i en certa manera és un equip que inicia la temporada amb els mateixos objectius que qualsevol altre.

Hèctor Simón, segon entrenador CF Sant Jaume de Llierca: No hem pogut veure gaire perquè els partits de pretemporada no podem valorar molt, però sí que tenim una idea que és un equipo molt de la categoria, juga bé quan pot i sol jugar 4-4-2, que pressionen a dalt.

També cal dir, que les categories de Tercera Catalana i Quarta Catalana debutaran també aquest cap de setmana de les Festes del Tura.