La residència La Tardor també celebra les Festes del Tura 2019

Les Festes del Tura 2019 comencen aquest divendres, i moltes entitats, botigues i establiments decoren els seus locals per tal de crear un àmbit festiu. Així doncs, la residència La Tardor també ho he fet, i ha decorat la seva entrada amb una representació dels gegants d’Olot.

Teresa Ferrarons, Terapeuta Ocupacional: Han començat fa molt temps, sempre comencen dues o tres setmanes abans. Ells han començat a pintar als gegants, els hem pintat tots els residents. El que passa és que sempre tenim tema de conversa, qui són els gegants, d’on venen, i això a vegades fa que es creïn converses entre ells durant tot el dia i això és molt important.

També es va viure una bona tarda de playback, a càrrec de Surti com Surti, que va animar a la gent de la residència just abans de les Festes del Tura de la ciutat d’Olot.