La Unió Esportiva Olot rebrà al Lleida Esportiu aquest dissabte de Festes del Tura

La Unió Esportiva Olot juga aquest dissabte a les sis de la tarda, a casa contra el Lleida. Un partit que es disputarà en plenes Festes del Tura, i que el conjunt olotí intentarà tirar endavant i aconseguir els set punts de nou possibles.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot:És un moment per estar a prop, i per festejar amb nosaltres la possibilitat de sumar 7 punts de 9, que és un al·licient molt gran per a la ciutat. Jo crec que la festa ha d’estar unida a l’equip, al club, i jo crec que els necessitem i per tant, m’agradaria que vinguessin i ens recolzessin amb molta força.

El Lleida Esportiu ha començat guanyant a fora i perdent a casa. Per altra banda, els lleidatans han perdut jugadors importants com Juanto, Pedro Martín, i també han canviat d’entrenador. Els precedents d’aquest matx són una victòria lleidatana a Olot, i una victòria olotina al Camp d’Esports.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: En absolut, jo diria que la mateixa qualitat o més que les temporades passades, perquè és un club gran, té una plantilla molt completa i sobretot ve d’un partit que a priori no havien de perdre i això fa que sigui més difícil encara.

Els homes de Raúl Garrido estan tots disponibles, tot i que Blàzquez és dubte per el partit de dissabte.

x