L’escriptor Jordi Cabré presenta a Olot la seva última novel·la ‘Digues un desig’

En el marc dels Dijous d’Òmnium, l’escriptor, advocat i periodista barceloní Jordi Cabré va presentar el seu darrer llibre a Olot aquest dijous al vespre. ‘Digues un desig’, que va rebre el Premi Sant Jordi Òmnium 2018, explica la història d’un escriptor famós que descobreix que el llibre més venut de la diada de Sant Jordi és una autobiografia seva no ha escrit ell.

 Jordi Cabré, autor ‘Digues un desig’: ” És una història de doble relat, de qui dels dos diu la veritat, i com de poc important és de vegades la veritat i ho és molt més la versemblança, el poder de convicció i les coses que volem creure, que de vegades fan molt més que la veritat mateixa.

En un acte presentat per Anna Riera, l’autor es va mostrar molt satisfet de l’acollida que està tenint el llibre, que ben aviat podria tenir la seva adaptació a la petita pantalla. 

Jordi Cabré, autor ‘Digues un desig’: La prova que el risc ha valgut la pena és que la gent l’està entenent, la gent l’està comprant, que se’n farà una sèrie, i per tant vol dir que la cosa ha connectat.

El cicle Els Dijous d’Òmnium continuaran el proper 3 d’octubre amb Tots els Contes de Víctor Català, presentats per Maria Bohigas, directora de l’editorial Club Editor.

x