Olot es prepara per celebrar les Festes del Tura 2019

Els olotins i les olotines comencen avui un dels moments més esperats de l’any: Les Festes del Tura, que arriben amb 140 actes programats, molts d’ells organitzats per les entitats de la ciutat.

Garlandes, barraques i escenaris. Penyes, entitats i famílies. Tot i tothom és a punt per a les Festes del Tura 2019, una celebració que tornarà a confiar en un model inamovible: concerts gratuïts i repartits per diferents espais de la ciutat, també el passeig de la Muralla, que es recupera. La música serà igualment eclèctica, per a tots els gustos, del rock català i americà fins al trap, que està de moda, passant pel blues o fusió amb estils caribenys o nord-africans. Quatre nits de festa fins a les 3 de la matinada que s’acaben concentrant al Firal. Aquest any estaran igualment repartides les activitats i propostes pensades per a tota la família. El model funciona i el nou govern de la ciutat, amb l’alcalde Pep Berga al capdavant, no està disposat a canviar-lo.

Pep Berga, alcalde d’Olot: És un model que agrada, funciona i no estem per canviar-lo.

Enguany les novetats més destacables tornen a concentrar-se al Firal. Amb el nou escenari consolidat, es muntaran més lavabos per donar cabuda a tota la gent que atrau el nou equipament i els grups que hi pugen. Molt a prop, el nou Punt lila, amb els seus voluntaris, estaran atents a prevenir i eradicar qualsevol agressió masclista o LGTBIfòbica.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Per primera vegada instal·larem aquest Punt Lila per conscienciar sobre la importància de ser respectuosos amb l’entorn i les persones que gaudeixen de la festa.

A l’Ajuntament d’Olot estan satisfets de la feina feta pels tècnics municipals i la comissió de festes, i només esperen que el temps acompanyi.

Pep Berga, alcalde d’Olot: L’èxit d’una festa el 70% és el temps que farà, un 30% és la programació i aquest any l’afrontem amb excel·lència i si el temps acompanya tindrem unes molt bones Festes del Tura 2019.

Deixa un comentari