Olot Televisió oferirà en directe el pregó, la diada castellera, el ball de la faràndula de diumenge i l’espectacle pirotècnic

Un any més Olot Televisió farà un gran desplegament per apropar les Festes del Tura a tots els garrotxins. De divendres a dimarts, una part de cada edició de Les Notícies estarà dedicada a la Festa Major d’Olot. En total s’oferiran quatre retransmissions perquè els ciutadans puguin seguir els moments més emblemàtics de la celebració en viu. El primer és el pregó del capellà Joan Soler, que es podrà veure en directe a partir de les nou del vespre. Dissabte, a partir de dos quarts de sis de la tarda, serà el torn de la diada castellera de les Festes del Tura, des de la plaça Rector Ferrer d’Olot amb els Xerrics, els Marrecs de Salt i els Sagals d’Osona.

Diumenge, dia de la Mare de Déu del Tura, a partir de les 12h del migdia, el set de directes d’Olot Televisió tornarà a ser a peu de plaça per seguir i comentar el ball de Gegants, Nans i Cavallets. El tancament de les festes també es podrà viure a través de la pantalla amb la retransmissió en directe de l’espectacle pirotècnic. Tots els programes es podran trobar per Internet i a través de qualsevol dispositiu mòbil i tornar-los a veure des del servei OTV a la carta.

 

x