El CPA Olot posa punt i final a la temporada amb el Festival de patinatge de les Festes del Tura

Amb una actuació dels gairebé 200 patinadors i patinadores. Així ha començat el festival de patinatge del CPA Olot de les Festes del Tura. Aquest dissabte, el pavelló d’esports d’Olot s’ha omplert de gom a gom, una vegada més, per veure el festival de patinatge, que ha posat punt i final a la temporada.

Josep Sagués, president del CPA Olot: El que veurem és un resum de tot el que s’ha fet durant la temporada. Tindrem la oportunitat de veure per última vegada el ball que es va coronar campió del món. Tornarem a veure el ball que aquest any ens ha portat a ser subcampiones del món, el ‘No em tallis les ales’.

Sobre les quatre rodes els patinadors i patinadores de totes les categories han mostrat durant les coreografies totes les habilitats, i sobretot totes les tècniques que dominen. Els salts, les voltes, la interpretació i sobretot l’estil, han estat els protagonistes del festival.

Josep Sagués, president del CPA Olot: El festival és el que fem cada any. L’acabament de temporada, d’uns balls que ja no tornarem a veure més. Ara amb molta il·lusió de cares a la nova temporada, que d’aquí quatre dies estarem estrenant les noves coreografies que de ben segur seran molt innovadores.