Els Catarres i l’última actuació d’Enric Canadell omplen el Firal en la primera nit de les Festes del Tura 2019

La primera nit de Festes del Tura va tenir de cap de cartell els Catarres, que va contagiar l’ambient festiu amb els seus èxits i les cançons del seu últim disc, Tots els meus principis.

Èric Vergés, component de Els Catarres: Tenim un espectacle que jo crec que és molt rodó, molt festiu, molt alegre i la gent s’ho passarà molt bé.

Els Catarres van tornar a omplir el Firal en la seva tercera actuació a les Festes del Tura, on tenien ganes de tornar.

Jan Riera-Prats, component dels Catarres: Les Festes del Tura ja són intercomarcals, a Osona sempre en parlen. És un dels grans esdeveniments que es fan al setembre, una de les festes majors més grans.


Ja de matinada, l’escenari del Firal va canviar d’estil musical per acollir l’última actuació pública del Dj Enric Canadell, un moment molt especial per al garrotxí i per a tots els seguidors que han gaudit amb la festa que ha proporcionat durant prop de 20 anys.

Enric Canadell, discjòquei: El primer concert que vam fer a Olot va ser per Festes del Tura l’any 2000. Va ser un concert mític i em va animar a tirar tot això endavant. Volia fer un comiat. FeelGood continua, ho porta altra gent. Jo tinc ganes de fer altres coses i seguiré punxant d’una altra manera. Avui per a mi és un dia molt especial. Espero passar-m’ho molt bé i espero que la gent gaudeixi molt.