La Plaça Major d’Olot ha acollit els concerts de la Orquesta Mondragón i Mishima durant la segona nit de les Festes del Tura

La Orquesta Mondragón va tornar a omplir ahir la Plaça Major d’Olot més de 30 anys després de la seva primera actuació a les Festes del Tura. El concert servia també per commemorar els 30 anys de la penya AOAPIX, que es va començar a gestar quan propostes com la portada de la Mondragón a Olot van donar peu a un canvi de model en la Festa Major d’Olot. El que no ha canviat en tres dècades és l’estil irreverent i divertit del showman Javier Gurruchaga i el seu grup.

Javier Gurruchaga, líder de la Orquesta Mondragón: Estimats olotins i olotines. Ho he dit bé? Aquí a Olot portem gairebé tot el nostre repertori. Hem escollit les cançons més significatives i després sempre ens agrada interpretar versions d’altres.

La Orquesta Mondrágon va deixar pas més tard al grup català Mishima a la Plaça Major d’Olot, que també va repassar la seva trajectòria, en aquest cas, de dues dècades sobre els escenaris.

Marc Lloret, membre de Mishima: Tot i que té un pes més important el darrer disc, ‘Ara i res’, sobretot és un repàs que s’ha vist reflectit en el disc en directe que es diu ‘Ara i aquí’.

x